Muziekvereniging Uit Vriendschap organiseert koekactie

Zaterdag 14 oktober 2017

vrienOp zaterdag 14 oktober a.s. organiseert Muziekvereniging Uit Vriendschap uit Opende een koekenactie. De opbrengst is bestemd voor de clubkas. Vanaf 09.00 uur gaan de muzikanten in Opende en Kornhorn huis aan huis om de ambachtelijk geproduceerde koeken met verenigingslogo aan de man te brengen.

Uitbreiding instrumentarium
Door de aanhoudende aanwas van nieuwe leden is er behoorlijk geinvesteerd in instrumenten. Voorzitter Brigitta Huirne: “In onze gezellige vereniging zitten muzikanten uit alle hoeken van het Westerkwartier. Wie zelf geen instrument meeneemt, krijgt een instrument van de vereniging. Onze leden zijn mensen die bewust kiezen voor een vereniging zonder overvolle agenda met optredens. Dit betekent wel dat wij andere manieren moeten zoeken om onze vereniging draaiende te houden. We hopen dan ook van harte op de steun van de inwoners van Opende.”

Activiteiten in het najaar
Na de koekenactie heeft Uit Vriendschap nog verschillende activiteiten op de agenda staan. Op zaterdag 4 november organiseert de fanfare voor de tweede keer een concert exclusief voor donateurs. Daarnaast zijn de muzikanten present bij de Sinterklaasvieringen in Opende en Kornhorn. Muzikaal gezien wordt het jaar 2017 afgesloten met het begeleiden van de kerstnachtdienst in de Gereformeerde kerk Opende-Kornhorn.

« Vorige pagina