Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud

Woensdag 25 oktober 2017

Tijdens het laatste kwartaal van 2017 organiseert Stichting Volksvermaken Tolbert weer diverse leuke, gezellige activiteiten voor jong en oud.

Om te beginnen zijn er tijdens de herfstvakantie diverse activiteiten gepland.

Op woensdagmiddag 25 oktober is er voor de jeugd van 14.00 tot 16.00 uur een knutsel- en doe-middag met gratis entree in De CazemierBoerderij. Je kunt alvast van een pompoen een leuke lampion maken, kleur een mooie kleurplaat of maak je eigen tekening. Laat zien hoe creatief je bent en kom langs met je vriendjes en vriendinnetjes.

Op vrijdagavond 27 oktober is er vanaf 20.00 uur in Partycentrum De koetsier een pub quiz. De entree bedraagt € 5,–.   Een leuke quiz met diverse leuke afwisselende vragen.  Doe mee in teams van 3 of 4 personen, deze kunnen op de avond zelf ook nog worden samengesteld en test je kennis op vele onderwerpen.

Op zaterdagavond 28 oktober vind in de Postwagen het 30ste jaren 80 feest plaats. Dit is altijd een leuke gelegenheid om te feesten en weer bij te praten met andere stapgenoten.

Tot slot is er zondag 29 oktober om 13.00 uur een leuke fietstocht die start vanaf de CazemierBoerderij, Hoofdstraat 27. In de feestweek is de fietstocht helaas afgezegd, dus nu de herkansing. Echter bij slecht weer wordt de tocht nu ook niet gereden. Het is een prachtige tocht door een mooi stukje Westerkwartier. De tocht is ca 25 km en brengt u op schitterende plekjes. Het inschrijven is vanaf 13.00 uur en er wordt gestart om 13.30 uur. Ook eindigt de tocht weer bij de CazemierBoerderij. Onderweg zult u een aantal vragen moeten beantwoorden en hiermee kunt u een schitterende prijs winnen. De kosten voor de fietstocht zijn € 2,50 en voor donateurs gratis. Kortom, een gezellige activiteit voor zowel jong als oud. Dus komt allen.

Verder is er op zaterdagavond 11 november vanaf 17.00 uur een lampionnen wedstrijd in kapsalon Hair & Beauty aan de Hoofdstraat in Tolbert. Wie heeft de mooiste, leukste, creatiefste lampion. Verdere info volgt nog of kijk op www.volksvermakentolbert.nl.

Ook Sinterklaas is Tolbert dit jaar niet vergeten. De Sint heeft ons laten weten dat hij en de pieten dit jaar op zaterdagmiddag 25 november in Tolbert langskomen. Hoe de sint dit jaar aankomt wilde hij nog niet verklappen, maar…..het kon wel eens een verrassende aankomst zijn. Verdere details volgen later.

En als de Sint weer vertrokken is, komt de kerstman alweer. Ook dit jaar is er weer een kerstdorp in Tolbert. Op zaterdagmiddag en -avond 9 en zondag 10 december overdag is de HJC manege weer aangekleed als een groot overdekt kerstdorp met de gebruikelijke leuke sfeer en gezelligheid.

Kortom tot ziens in Tolbert, we zien u graag komen.

« Vorige pagina