Het is tijd voor wat nieuws, het is tijd voor DWARS!

Geplaatst op 7 januari 2017

Het is tijd voor wat nieuws, het is tijd voor DWARS!

Op zaterdag 21 januari lanceert Marumer DJ Arno Schaddé een nieuw concept in de Kruisweg. Op deze avond zal de eerste editie van ‘’DWARS!” plaats vinden.

Als student aan de Academie voor Popcultuur beseft Arno Schaddé zich als geen ander hoe belangrijk en bijzonder een uitgaansgelegenheid als de Kruisweg is. ‘’Het uitgaansgedrag van jongeren komt soms negatief in de publiciteit.’’ Maar dit is niet altijd terecht volgens de ambitieuze student. ‘’Het is juist super bijzonder dat er zoveel jeugd uit de wijde omgeving samen komt om te genieten van een heerlijke avond uitgaan. Wij mogen blij zijn dat er überhaupt nog iets wordt georganiseerd voor jongeren.’’

Wel ziet Arno dat de vraag en de behoeftes van het uitgaanspubliek veranderd. ‘’Het is tijd voor wat nieuws’’ volgens de DJ is het essentieel om in te blijven spelen op de muziek en trends die momenteel populair zijn. ‘’Alleen op deze manier zorg je ervoor dat de jeugd keer op keer terug komt’’. Tijdens de avond kun je daarom een heerlijke mix van urban, club en dance muziek verwachten. Hiervoor zullen de leukste DJ’s en live entertainers langs komen die gegarandeerd zorgen voor een te gek feest!

-ALGEMENE EVENT INFO -

Locatie: Kruisweg Marum Zaal open: 22:00uur Entree voor 23:00 uur: €6,- Entree na 23:00 uur: €8,- Leeftijd: 16+

-LINE-UP- Area 1: Urban / Club / Dance

Live House Arno Schaddé & MC Jurique (PROBLAIM) Felli Alvador

Area 2: House/ Disco / Techno

Nathan Homan Pimbo

« Vorige pagina