Huis van de maand: Hornhuusstraat 39, Kornhorn Vraagprijs € 145.000,–

Huis van de maand:  Hornhuusstraat 39, Kornhorn Vraagprijs € 145.000,–

Deze vrijstaande hoekwoning is aan de achterzijde uitgebouwd, heeft een vrijstaande houten garage, een stenen berging, een overkapping, een overdekt terras en een diepe achtertuin met een blijvend vrij uitzicht over landerijen. Het is gelegen aan de rand van het dorp in een rustige woonomgeving op een perceel van 433 m2.

Indeling:
Entree, hal met toilet, meterkast en trapkast, lichte L-vormige woonkamer van ca. 27 m2,
een keuken met een nette keukenopstelling, bijkeuken met badkamer voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel, cv-ketel van het merk Remeha uit 2009 en achterentree.

Eerste verdieping: overloop, wasruimte met witgoedaansluitingen, drie slaapkamers.
Tweede verdieping: vliering te bereiken middels een losse trap.

De vrijstaande houten garage met bergzolder is gebouwd in 2005. Achter de garage staat de overkapping die gebruikt kan worden als extra bergruimte of als een overdekt terras. De diepe achtertuin met overdekt terras is gelegen op het noordwesten en biedt u een blijvend uitzicht over de achtergelegen weilanden. Naast het woonhuis heeft u een ruime oprit om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. Het woonhuis is gelegen op korte afstand van de A7 centraal tussen Groningen en Drachten. Het dorp Kornhorn heeft een basisschool en een dorpshuis. Voor boodschappen kan men terecht in de nabijgelegen dorpen Grootegast of Marum.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Maak dan snel een afspraak. Wij zien u dan graag aan de Hornhuusstraat 39 in Kornhorn. Klik hier voor meer informatie.

 

makelaar

Geplaatst op 27 februari 2018

« Vorige pagina