Huis van de maand: Bovenweg 20, 9861 GH Grootegast Vraagprijs: € 189.000,– K.K.

Huis van de maand: Bovenweg 20, 9861 GH Grootegast Vraagprijs: € 189.000,– K.K.

Deze vrijstaande woning met vrijstaande garage en vrijstaande berging staat op een perceel van maar liefst 1400 m2 groot! Het is gelegen aan de rand van het dorp Grootegast, op korte afstand van de goede voorzieningen die Grootegast u te bieden heeft.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree, hal met droge kelder, slaapkamer, lichte woonkamer van ca. 18 m2 met toegang tot een slaapkamer met badkamer voorzien van douche en vaste wastafel, een eetkamer met aansluitend de keuken, deze keuken is voorzien van een nette keukenopstelling en de cv-opstelling, achterhuis met toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en achterentree.
Eerste verdieping: ruime verdieping met een grote overloop en twee slaapkamers.
Achter het huis staan de stenen garage van ca. 20 m2 en de stenen berging van ca. 11 m2.
De grote tuin is grotendeels ingericht als gazon met enkele fruitbomen, hagen en een terras met vijverpartij. De oprit biedt de mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.

Het woonhuis is gebouwd in 1920. Het is deels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een HR -ketel van Bosch uit 2005.
Het huis biedt volop mogelijkheden om het naar eigen wens te moderniseren.
Grootegast is centraal gelegen tussen Groningen en Drachten op ca. 10 autominuten van de A7.
Het heeft goede voorzieningen met een ruim aanbod van winkels, horeca, onderwijs, een rijk verenigingsleven en goed openbaar vervoer.

Kortom: een woonhuis die naar eigen inzicht gemoderniseerd kan worden, gelegen op een mooie locatie op een uniek groot perceel. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze woning? Klik hier voor meer informatie en maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging, dan zien wij u graag aan de Bovenweg 20 te Grootegast.

 

Geplaatst op 29 juni 2018

« Vorige pagina