Huis van de maand: Jelsmastraat 19 te Opende

Geplaatst op 30 mei 2017

Huis van de maand: Jelsmastraat 19 te Opende

Deze zeer degelijke en goed onderhouden vrijstaande woning (2008) met slaapkamer en badkamerruimte op de begane grond heeft ook nog een vrijstaande dubbele garage, een royale tuin en is gelegen in een ruim opzette nieuwbouwwijk te Opende.

De woning is optimaal geisoleerd en geheel voorzien van kunststofkozijnen met HR isolatieglas. Centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Bosch c.v. combiketel is van 2008, bovendien kan de houtkachel in de woonkamer de c.v. ook aansturen.

Het geheel is gelegen op een perceel eigen grond van ca. 635 m², de woning en garage zijn gebouwd rond 2008 en de zijbeuk is in 2015 aangebouwd. Door deze aanbouw beschikt de woning over een slaap/studeerkamer met badkamerruimte (de water- en rioolaansluiting is reeds aanwezig) op de begane grond. Deze ruimte kan ook heel goed gebruikt worden als praktijk/hobbyruimte.

Opende is een levendige woonplaats en beschikt over o.a. basisscholen, sportaccommodaties en supermarkt. Ook gunstig gelegen ten opzichte van de verbinding naar de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen).

Indeling:
Voorentree, hal, slaap/studeerkamer, de aangrenzende badkamerruimte is reeds voorzien van de nodige aansluitingen en deze kan naar eigen smaak en inzicht ingericht worden, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met houtkachel die tevens de c.v. kan aansturen, keuken voorzien van inbouwkeuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur, de terrasdeuren geven toegang tot het terras in de achtertuin, de begane grondvloer is vrijwel geheel afgewerkt met een fraaie laminaatvloer, bijkeuken met plavuizenvloer, vaste kast, c.v.-opstelling, aansluiting wasmachine en achteringang.

Eerste etage: overloop, grote slaapkamer aan de achterzijde met inloopkast, twee slaapkamers aan de voorzijde, een vierde slaapkamer in de zijbeuk, ruimte met witgoedaansluitingen en dakraam, complete en moderne badkamer met dakkapel en ingericht met ligbad, douche, toilet, meubel met vaste wastafel en design radiator.
Tweede etage: vlizotrap naar zolderberging.

De vrijstaande stenen garage (afmeting buitenmaats ca. 8,1 x 6,1 meter) heeft geisoleerde gevels, kap en betonvloer, twee elektrisch bedienbare sectionaal deuren, een loopdeur en een wateraansluiting met boiler. Deels is deze garage voorzien van een zolderberging. Achter deze garage is nog een houten overkapping gemaakt die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld het stallen van een caravan.

De brede oprit aan de voorzijde van de woning biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Bovendien is het erf aan de voorzijde voorzien van een afsluitbare poort.

Rondom de woning ligt een verzorgde tuin, de diepe en brede achtertuin biedt veel privacy en is ingericht met een groot gazon, zonneterras en een overdekt terras. Deze overkapping heeft tevens een elektra aansluiting.

Naast de woning wordt nog een extra strook grond gehuurd van de gemeente voor een jaarlijkse symbolische vergoeding.

Maak een afspraak om deze meer dan complete woning eens van binnen te bekijken en klik hier voor meer informatie!

makelaar

« Vorige pagina