Marum – Auto in sloot op A7 (video)

Geplaatst op 22 december 2016

Marum – Auto in sloot op A7 (video)

Een automobiliste uit Groningen is vanmorgen op de A7 met haar auto in de sloot belandt ter hoogte van Marum.

De automobiliste verloor na een inhaalmanouvre de macht over het stuur, en belandde vervolgens op de kop in de sloot. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de automobiliste met enkele omstanders uit de auto weten te bevrijden. De brandweer van Leek heeft geassisteerd om de automobiliste over de sloot te tillen. Ze is vervolgens met o.m. borstletsel overgebracht naar het UMCG in Groningen.

Berger Collewijn heeft de auto die bij het ongeval total loss raakte afgesleept. Door het ongeval stond er een file van enkele kilometers.

Politie persbericht – Een 51-jarige autobestuurster uit Groningen raakte donderdagmorgen gewond bij een eenzijdig ongeval op de A7.

Getuigen zagen de vrouw onverwachts een ruk aan het stuur geven waarna ze de macht over het stuur verloor. Hierna ‘vloog’  ze via de vluchtstrook en berm over een sloot en botste in het talud. Vervolgens kwam ze op de kop tot stilstand in de betreffende sloot. Omstanders wisten de vrouw uit haar auto te bevrijden. Ze moest met onbekend letsel overgebracht worden naar het UMCG

(video)

« Vorige pagina