Nuis – Nominatie voor Bed & Breakfast Het Knooppunt

Geplaatst op 14 april 2017

Nuis – Nominatie voor Bed & Breakfast Het Knooppunt

Bed & breakfast Het Knooppunt in Nuis maakt kans om bekroond te worden bij de jaarlijkse verkiezing van het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017’.

Het Knooppunt concurreert met twee andere accommodaties om de titel ‘Beste B&B’ in de kwaliteitsklasse van 3 tulpen. De winnaar wordt op 10 mei 2017 bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Elk jaar maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland bekend welke accommodaties het hoogst scoren in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit is het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland, bekend van de roze tulpsymbolen. In vijf kwaliteitsklassen worden de best presterende B&B’s uitgeroepen. Alleen bed & breakfasts die een zeer hoge classificatiescore én uitmuntende gastenreviews op Bedandbreakfast.nl hebben, maken kans.

Het Knooppunt behaalde een topscore in de kwaliteitsklasse van 3 tulpen én wordt bijzonder goed beoordeeld in gastenreviews op Bedandbreakfast.nl. Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland: “De prijs-kwaliteitverhouding van B&B’s in deze categorie is fantastisch. Als gast beschik je over een sfeervolle accommodatie met uitstekende faciliteiten, een heerlijk ontbijt en een prima service. Het Knooppunt en de andere genomineerde bed & breakfasts doen daar nog een schep bovenop. Geen wonder dat gasten enthousiast zijn!”

Bed & Breakfast Het Knooppunt in Nuis concurreert met B&B Bed in de Betuwe uit Hemmen en B&B De Appelgaard uit Culemborg om de onderscheiding in de 3-tulpencategorie. De winnaar wordt op 10 mei om 9.00 uur bekendgemaakt op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.

Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en beheerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij dit classificatiesysteem zijn ruim 530 B&B’s in Nederland aangesloten. Deelnemende accommodaties worden bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. Accommodaties krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op Bedandbreakfastclassificatie.nl.

« Vorige pagina