Paaskermis en uitgaan in Kruisweg Marum

Geplaatst op 27 maart 2017

Paaskermis en uitgaan in Kruisweg Marum

Vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april staat Marum in het teken van kermis en een aantrekkelijk uitgaansprogramma voor jong en oud.

Zaterdag 15 april: Lady Bee en zondag 16 april traditiegetrouw Nederlands beste volkszanger Jannes.
De kermis start vrijdag 14 april om 14:00 uur. Het kermisterrein is bezet met onder meer de autoscooter, American Trip, de traditionele zweefmolen en een mini achtbaan en Bungee Jumping. Voor wie een gokje wil wagen is er een schiettent, Holly Cranes, en Jackpot. Doet u uw boodschappen in Marum dan krijgt u kortingsbonnen bij de deelnemende winkeliers.

Zaterdag 15 april barst het uitgaansweekend los. De deejay’s die deze avond draaien zijn van DM Music: MarkN, Arno Schaddé en top DJ Lady Bee: Sweet like chocolate but Murdering Dem on the beats! 10 jaar ervaring in Hyping Up het publiek zie je absoluut terug in haar DJ optredens. Haar unieke combinatie van house, urban & dupstep beats maken haar tot een DJ die de wereld gaat veroveren. Open vanaf 22:00 uur

Zondag 16 april: is het podium voor de beste Nederlandse volkszanger Jannes. Traditiegetrouw op 1e paasdag in Marum. Volgens Jannes wordt 2017 een heel bijzonder jaar. In 2017 zit hij namelijk 15 jaar in het artiestenvak. Ongetwijfeld zal hij op deze avond een aantal nieuwe nummers gaan zingen. Wederom is de marmerzaal open waar DJ Arno Schaddé zijn muziek draait. Open vanaf 22:00 uur.

Ei, Ei Westerkwartier op maandag 17 april staat in het teken van kermis en lekker eten.
In de nieuwe brasserie kunt u 1e en 2e paasdag vanaf 17:00 uur deelnemen aan een heerlijk paasbuffet.

Alle info: kruiswegmarum.nl

« Vorige pagina