Veldzicht start met dagopvang voor ouderen

Geplaatst op 30 april 2017

Veldzicht start met dagopvang voor ouderen

Een plek waar warmte en zorg samenkomen. Dat is wat Gert en Petra Piers voor ogen hebben met hun dagopvang Veldzicht voor ouderen. De woonboerderij van Gert en Petra staat op een prachtige plek aan de veldstreek in het buitengebied van Zevenhuizen. In de verbouwde garage is een moderne huiselijke sfeer gecreerd met een knipoog naar vroeger. Per 1 mei opent de dagopvang de deuren.

Afgelopen zaterdag 29 april was de officiele opening die werd verricht door Gert en Petra’s zoon Roan die het pakje-touw door mocht knippen dat symbool stond voor verbondenheid, Daarna was het de beurt aan Oom Piet, die de deur los draaide waarna de genodigden de opvang konden gaan bekijken.

De opvang start zoals eerder genoemd op 1 mei, te beginnen met 2 dagen per week op maandag en donderdag. Bij voldoende belangstelling zal dit worden uitgebreid naar vijf dagen per week. Er is plaats voor maximaal acht ouderen per groep. Het adres van Veldzicht dagopvang is Veldstreek 35 in Zevenhuizen. Meer informatie op www.dagopvang-dagbesteding.nl

Foto: Romke Notenbomer/112marum.nl

« Vorige pagina