Opnieuw een groot concert van en door muziekvereniging De Volharding

Datum: zaterdag 25 november

Na het geslaagde “Top 2000 in concert” van november vorig jaar, staat er voor 25 november aanstaande weer een groot concert op de agenda van muziekvereniging De Volharding uit De Wilp.

Dit jaar is gekozen voor het thema “van Barock tot Rock”

Een concert waarin de muziekgeschiedenis tot leven komt en we het publiek meenemen op een muzikale reis door de tijd. Van Barokmuziek waarbij meerstemmigheid en complexe boventonen  kenmerkend zijn gaan we door tot rockmuziek met een energieke beat. Oftewel: opnieuw een avond met voor ieder wat wils.

Lechery zal deze avond het gastoptreden verzorgen. Lechery is een enthousiaste en ervaren 5-koppige coverband uit Friesland. In het repertoire heeft Lechery een  ruime keuze van bekende pop- en rocknummers uit alle muziekperiodes, te denken valt aan swingende pop klassiekers, mooie ballads en stevige rocknummers.

Of je nou liefhebber bent van klassieke muziek, of meer een rockfan bent; dit concert wil je niet missen. Ervaar deze avond dat deze totaal verschillende muziekstijlen toch een gemeenschappelijke passie delen, namelijk de liefde voor muziek.

Het concert zal gehouden worden in dorpshuis “Op de Welle”, Schoolstraat 17 in De Wilp.

De zaal is open om 19:30 uur, om 20:oo uur start het concert.
Tickets kosten €7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de kassa.