Easy Hair Fashion viert 10-jarig jubileum met bijzondere sponsoractie

Easy Hair Fashion viert 10-jarig jubileum met bijzondere sponsoractie

De kapsalon van Danielle Pama bestaat in november 10 jaar.

Tien jaar Easy hair fashion in Marum met naast Danielle ook al zeven jaar Chantal als vertrouwd gezicht. Een tienjarig jubileum mag niet ongemerkt voorbij gaan, maar Danielle wilde wat anders dan de geijkte 10 procent korting of het uitdelen van prijsjes aan haar vaste klanten. Uiteindelijk heb ik, zegt Danielle, al het hele jaar door leuke acties voor mijn klanten, en zou dit niet iets extra’s geven.

Daarom heeft Easy hair het geweldige idee bedacht om tijdens een actieperiode van 19 oktober tm 15 november geld in te zamelen voor een goed doel wat alles te maken heeft met haar en haarwerken.

Voor een goede pruik, die voor velen en vooral kinderen door vervelende omstandigheden of ziekte nodig is, moet veel geld worden neergeteld wat niet altijd door de zorgverzekeraars vergoed wordt.

Daarom zijn er stichtingen die het mogelijk maken om deze kwetsbare mensen te helpen om toch in het bezit te komen van een goede pruik of haarstuk.

Voor deze stichtingen wil Easy hair Marum de komende weken geld inzamelen bij particulieren en bedrijven die door middel van sponsoring een steentje kunnen bijdragen om het emotionele leed van velen een beetje te verzachten.

Aanmelden voor deze bijzondere sympathieke actie kan via de facebookpagina van easyhairfashion marum. Bedrijven zullen in veel gevallen door Danielle zelf worden benaderd en zullen in november met hun logo meegenomen worden op een speciale sponsorpagina in deze krant.

Mocht u als bedrijf of particulier niet benaderd worden of geen facebook tot uw beschikking hebben en toch aan de actie mee willen doen dan kunt u Danielle bellen op 0594-641602

Geplaatst op donderdag 25 oktober 2018

« Vorige pagina