4e Wilpster Dauwtraptocht

Zaterdag 14 maart 2020

14 Maart is het zover, de 4e Wilpster Dauwtraptocht!

In 2016 opgericht, bedacht door 2 jonge enthousiaste wandelaars. Wij zijn een jonge wandelstichting die u meer dan alleen laat wandelen over voet- en bospaden. Startend vanuit ons dorpshuis in de Wilp laten we u genieten van de omgeving.

Voordat u van start gaat heeft u de gelegenheid om eerst een kopje koffie of thee te drinken. Bij de start krijgt u een boekje met de volledige route omschrijving. In het boekje worden al onze sponsoren benoemd waar wij zeer dankbaar voor zijn. Zonder onze sponsoren kunnen wij deze wandeltochten niet voor u realiseren.

Dit keer willen we u mee terug in de tijd nemen met als thema het wilde westen. U zult over paden wandelen die er vroeger waren maar nu nauwelijks of helemaal niet meer te zien zijn. Onderweg kunt u genieten van live muziek en entertainment en heeft u gelegenheid voor voldoende rustmomenten. Er zijn 4 verschillende afstanden, 5, 10, 20 en 30 km. Zo is er voor iedereen een leuke route bij, van de fanatieke wandelaar tot aan het gezin wat een gezellig dagje uit wil.

Bij terugkomst willen wij u graag de gelegenheid geven om te blijven zitten onder genot van een hapje en drankje. Er is om in de sfeer te blijven achtergrondmuziek. U heeft hier de gelegenheid om uw ervaringen met ons en met elkaar te delen.

De voorverkoop is inmiddels gestart. U kunt uw tickets bestellen op onze site www.dewilpsterdauwtrappers.nl voor € 7,50. of voor aanvang van de tocht op de dag zelf gekocht worden voor € 8,50.

30 km. start om 8 uur
20 km. start om 9 uur
10 km. start om 10 uur
5 km. start om 11 uur

Om op de hoogte van alle gebeurtenissen rond De 4e Wilpster Dauwtraptocht te blijven, kunt u ons volgen op facebook en instagram “De Wilpster Dauwtrappers”. Op youtube is de aftermovie van vorig jaar te vinden, hierdoor kunt u een indruk van de sfeer tijdens de tocht krijgen.

« Vorige pagina