Aanbiddingsavond Grace op het Torenplein in Surhuisterveen

Vrijdag 30 september 2022

Op vrijdagavond 30 september a.s. wordt er op het Torenplein in Surhuisterveen van 19.00 tot 20.30 uur weer een aanbiddingsavond gehouden. Grace Surhuisterveen, een enthousiaste groep Christenen, gaat dan samen zingend hun geloof belijden. Zij nodigt een ieder van harte uit daarbij aanwezig te zijn.

“Op hetzelfde moment zijn we met een groepje mensen aan het bidden in De Bining”, zegt Tjamme Vis namens Grace Surhuisterveen. “Het is de bedoeling dat we elkaar daarin afwisselen. Men mag er ook alleen zijn om te luisteren, maar het zou mooi zijn als men ook een poosje wil aanschuiven.” Opgeven kan via onderstaand telefoonnummer of WA of e-mail. “Maar natuurlijk mag je ook zo even binnenlopen.”

Op 1 april was er ook een aanbiddingsavond op het Torenplein. ”Ondanks de bittere kou mochten we ruim 100 mensen verwelkomen. Het was een prachtig moment om op straat het evangelie te mogen delen door zang, muziek en woorden. Ook konden we veel in gebed voorleggen aan onze Vader in de hemel”, laat Tjamme Vis weten.

Grace Surhuisterveen biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om mee te werken. Tjamme Vis: “Dat kan door mee te zingen in de gelegenheidsband, mee te helpen in de organisatie of het helpen bij de opbouw. Ook is het dankbaar om aanwezigen die meer van het evangelie willen weten, vragen hebben of gebed willen, aan te spreken.

Informatie hierover kan men krijgen bij Harm Kooij, tel./WA 06-14299615, e-mail: outreach.it.fean@gmail.com.

Voor het overige kan men contact opnemen met Tjamme Vis, tel./WA 06-53892117 of email: tjprive@tjammevis.nl. Voor informatie zie verder Facebook en Instagram: gracesurhuisterveen.

« Vorige pagina