“Eindelijk thuis” in De Flambou Surhuisterveen

Zondag 15 september 2019

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Een bekend spreekwoord. Maar wat is ons echte thuis? Een plek waar je altijd terecht kan, wat er ook gebeurt. Is jouw thuis ook deze plek? Het is in elk geval wél de plek die God ons wil geven. Sterker nog… God wacht op je, hij kijkt naar je uit, iedere dag weer. Hij kan niet wachten totdat jij bij Hem komt.

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe je bij God komt? Hans Maat vertelt hierover op een inspirerende en positieve wijze. Hans is een bruggenbouwer tussen de protestantse én de evangelische stroming, vanuit het verlangen naar eenheid. Zangeres Irma Dee (in 1999 winnares Soundmixshow), komt zingen tijdens de dienst. Na een ingrijpende gebeurtenis – Irma’s zus werd verkracht en haar zwager vermoord in Kenia – kwam het zingen en geloven onder zware druk. Uiteindelijk overwon ze deze strijd. Nu is ze écht thuis.

Kom deze vrolijke en inspirerende dienst op 15 september a.s. meebeleven in De Flambou , Groningerstraat 40 te Surhuisterveen en ontdek hoe jij thuis komt! Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee klaar om jou te verwelkomen. De dienst begint om 10.00 uur. Voor de kinderen tot 4 jaar is er oppas. Voor de kinderen van 4-12 jaar is er deels een eigen dienst. Meer info? www.welkomdiensten.nl www.facebook.com/welkomdiensten.

« Vorige pagina