Feanster Open Dartstoernooi met entertainers uit Engeland

Zaterdag 3 september 2022

Zaterdag 3 september a.s. staat Surhuisterveen weer in het teken van de dartsport. In Zalencentrum De Lantearne, Jan Binneslaan 49, wordt ’s middags een singlestoernooi gehouden (aanvang 14.00 uur – zaal open om 13.00 uur). Voor ’s avonds (aanvang 20.00 uur) heeft de actieve organisatie een aangename verrassing voor de dartsliefhebbers in petto. Zij heeft nl. twee Engelse topentertainers voor het Ally Pally van Noord-Nederland weten te strikken.

Het ‘Feanster Open Dartstoernooi’ is in de loop van de jaren niet meer weg te denken van de dartskalender en is bijzonder populair bij de deelnemers. Voor het singlestoernooi kan men  zich uitsluitend inschrijven via de website www.feansterdarts.nl.

Het middagtoernooi krijgt echter een speciaal vervolg. Dé entertainers onder de darters komen in het avondprogramma vanuit Engeland naar Surhuisterterveen voor een aansluitende dartsdemo. Vanaf 20.00 uur worden Darryl ‘The Dazzler’ Fitton en Tony ‘The Silverback’ O’Shea verwelkomt onder de klanken van hun inmiddels wereldberoemde opkomstnummers.

Voorafgaande aan hun optreden vindt er een loting plaats, waaruit een aantal het op mogen nemen tegen beide topspelers. De winnaars van de verliezer- en winnaarronde van het singletoernooi zijn in ieder geval verzekerd van een partijtje tegen deze toppers. De avond is gratis toegankelijk, ook voor publiek.

« Vorige pagina