Garageverkoop Grootegast op 1 juni, aanmelden kan

Zaterdag 1 juni 2019

Zaterdag 1 juni is de garageverkoop in Grootegast, traditiegetrouw op de eerste zaterdag in juni. Dit jaar voor de 5ekeer! Iedereen in het dorp Grootegast mag deelnemen. Lekker vanaf de eigen oprit, garage of tuin verkopen. Ruim de kasten op, bekijk wat er nog op zolder en in de garage ligt waar toch niets mee gebeurd en doe mee. Ook hobbyisten mogen mee doen om hun eigen gemaakte materialen verkopen. De organisatie hoopt dat er weer rond de 75 deelnemende garages zullen zijn.

Deelname kost €5,-. Door dit bedrag te betalen, maken de verkopers deel uit van onze vergunning tot verkopen op zaterdag 1 juni 2019. Frouwke geeft aan: “Elk jaar vragen wij voor de deelnemers de vergunning aan. Zodra de inschrijftermijn gesloten is, geven wij de deelnemende adressen door, zodat de veiligheidsinstanties de veiligheid kunnen inschatten. Het is daarom ook echt noodzakelijk om je op te geven. Wij regelen dan de rest”.

Volg onze facebookpagina voor alle nieuwtjes; Garageverkoop Grootegast. Op deze site kunt u zich opgeven, volgt de deelnemerslijst en eventuele andere leuke acties rondom de garageverkoop. Noteer dus alvast in de agenda, garageverkoop Grootegast op 1 juni van 9-16 uur. Opgeven kan tot en met 20 mei via www.garageverkoopgrootegast.weebly.com

« Vorige pagina