Koffieconcert bij de Spitkeet

Zondag 19 mei 2019

Op zondag 19 mei a.s. om 14.00 uur geven het koor Noaten op ‘e sang en Muziekvereniging Uit Vriendschap een koffieconcert op het park van de Spitkeet te Harkema. Ze zullen afzonderlijk te horen zijn maar ook een aantal nummers gezamenlijk verzorgen. Het publiek krijgt een afwisselend programma voorgeschoteld, met veel bekende melodieën. De entree is gratis.

Noaten op ‘e sang
Noaten op ‘e sang is een fleurige groep van 60 enthousiaste vrouwen die af en toe heel wat noten op hun zang hebben. Het repertoire bestaat uit liedjes in de Friese, Engelse en Nederlandse taal. Van popsongs en ballads van vroeger en nu tot shanties en andere zeemansliederen. Meestal driestemmig, soms ingetogen, vaak uitbundig.

Muziekvereniging Uit Vriendschap
Muziekvereniging Uit Vriendschap is een fanfare van ruim 30 leden die ongeveer zes optredens per jaar verzorgt. Opende is de thuisbasis maar de leden zijn afkomstig uit het gehele Westerkwartier en Surhuisterveen/Harkema. Uit Vriendschap is een vereniging voor mensen die ontspannen muziek willen maken, zonder al te veel bijkomende verplichtingen.

« Vorige pagina