Kruisweg Marum start nieuw bowlingseizoen

Zondag 1 september 2019

Het nieuwe bowlingseizoen gaat vanaf 1 september in de Kruisweg weer van start. In een ongedwongen sfeer bowlen, meedoen aan een competitie of zomaar een balletje gooien.

JEUGDBOWLEN (BVM)
De jeugd heeft de toekomst en daarom verzorgd de bowlingvereniging op woensdagavond om de week van 19:00 uur tot 20:00 uur trainingen voor 8 tot 18 jarigen .De eerste training is op woensdag 4 september.
De andere woensdagavond kun je vanaf 19:00 uur meedoen aan het competitie bowlen.

BOWLINGVERENIGING MARUM (BVM)
Het spelen in een vereniging gaat er iets fanatieker aan toe, maar maakt het niet minder gezellig. De wekelijkse competitie bepaalt aan het eind van het seizoen de plek op de competitieladder.
De bowlingvereniging is lid van de Nederlandse Bowlingfederatie (NBF), daardoor bestaat de mogelijkheid om een bowlingpas aan te vragen. Met deze pas kan er o.a. tegen een lager tarief getraind worden in de bowling van de Kruisweg.
De eerste speeldag is maandag 2 september om 21:30 uur. Heb je interesse kom dan op deze avond kennis maken met de BVM en gooi een balletje (gratis) mee.

SENIORENBOWLEN
Om de twee weken bowlen op de woensdagmiddag van 13:30-15:30 uur. Deze begint woensdag 11 september.
Het is een middag vol gezelligheid en er even tussenuit zijn.

TEAMCOMPETITIE
Veel bedrijven, verenigingen en vriendenclubs hebben reeds een competitieteam in Marum.
Een team van minimaal 5 personen is voldoende om lekker een balletje te gooien. Het is leuk voor zowel beginners als gevorderden om één keer per maand te bowlen in een gezellige en
ongedwongen sfeer. Baanhuur voor de teamcompetitie bedraagt € 13,00 per uur. Vorm een team en kom meespelen. De eerste speeldag is op dinsdag 27 augustus. Is er interesse dan kun je vanaf 19:30 uur meedoen met de teamcompetitie.

ARRANGEMENTEN
Voor een familiefeestje, personeelsfeest of zomaar een avondje bowlen zijn er diverse bowlingarrangementen. Bekijk de mogelijkheden op.kruiswegmarum.nl

« Vorige pagina