Meezingfeest in de Holten

Zaterdag 30 maart 2019

Na een geslaagd evenement met oud & nieuw in sporthal de Holten, gaan de deuren op 30 maart opnieuw open voor een muziekspektakel.

Dit keer voor een gezellig meezingfeest met Nederlandstalige artiesten, waaronder het bekende duo De Alpenzusjes en de bekende Brabantse zanger Nelis Leeman.

30 maart wordt de sporthal in Marum omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal met daarin een podium, licht, geluid en gezellige aankleding. Maar nog belangrijker, de beste muziek van eigen bodem. De organisatoren hebben voor een merkwaardige naam gekozen, het feest heeft de naam gekregen: 100% smoor. “De naam moet je zien met een knipoog” zegt Arno Schaddé van Dooren één van de organisatoren van het nieuwe concept. “We wouden een keer wat anders dan de gebruikelijke standaard namen die je veel voorbij ziet komen bij meezingfeesten. Wat is er nou mooier dan met een drankje meezingen met Nederlandstalige nummers, dan ben je zo maar 100% smoor toch?” lacht Rob Groefsema, die met het laatste in 1 zin de naam van het concept duidelijk maakt.

Artiesten op deze avond zijn het bekende duo De Alpenzusjes. Daarnaast zal de populaire Brabantse zanger Nelis Leeman ook zijn opwachting maken. Ook zullen top artiesten uit de regio, Jordy Renkema, zanger Chriztiaan en Arjan Boltjes aanwezig zijn op deze avond. “Kortom: alle ingrediënten voor een gezellig feest zijn aanwezig.” Aldus beide heren. “Dit is de tweede keer dat we een feest organiseren op deze locatie, we hopen wederom op een geslaagd feest zodat we dit in de toekomst kunnen herhalen.”

De kaartverkoop is inmiddels al begonnen en de kaartjes met korting zijn al bijna zo goed als uitverkocht. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.100procentsmoor.nl en deze worden gescand bij de ingang.

Het muziekspektakel barst los om 22.00u.

« Vorige pagina