Online Welkom Dienst met Hans Maat

Zondag 14 februari 2021

Op 14 februari (aanvang 10.00 uur) is er een online Welkom Dienst vanuit De Flambou te Surhuisterveen. De spreker is Hans Maat en de muziek wordt verzorgd door Glenn & José Witterland. Het thema is ‘Een hoopvolle toekomst’.

Wat een spannende en onrustige tijd waar we in leven. Wat is er aan de hand met Nederland en met deze wereld? En wat verwachten we van de nabije toekomst?  Leven we in de eindtijd? We gaan op zoek naar antwoorden in het licht van Gods Woord en onder leiding van de Heilige Geest.

Hans Maat is de bevlogen directeur van het Evangelisch Werkverband. Met name de Protestantse Kerk heeft zijn hart. Daarbij is hij een bruggenbouwer tussen de protestantse en de evangelische en charismatische stroming, vanuit een verlangen naar eenheid en echte kruisbestuiving. Hij is oprichter van de band Sela en schrijver van vele liederen. Eerder werkte hij aan de bundel Op Toonhoogte, aan het Nieuwe Liedboek namens het Moderamen van de PKN en maakte de bundel Hemelhoog van het Evangelisch Werkverband.

Muziek is de grote passie van Glenn en José Witterland. José is een van de zangeressen in de Opwekking band. Muziek vanuit het hart van aanbidding, puur, oprecht, aanbiddend en bemoedigend.

Deze dienst is online te volgen via het Youtube kanaal van de kerk of via kerkdienst gemist (www.pkn-surhuisterveen-boelenslaan.nl).

« Vorige pagina