Online Welkom Dienst met Kees Kant en Bas & Gezina

Zondag 25 april 2021

Op zondag 25 april (aanvang 10.00 uur) is er een Online Welkom Dienst vanuit De Flambou te Surhuisterveen. De spreker is ds. Kees Kant. De muziek wordt verzorgd door Bas & Gezina.

Na het behalen van zijn masterdiploma Theologie in 1994, werd ds. Kees Kant predikant in de Protestantse Kerk in Nederland. Van 1994 tot 2018 diende hij vijf kerkgemeenschappen in verschillende delen van Nederland. De eerste 10 jaar was hij predikant in twee gemeenten in Friesland. Sinds 2018 is hij directeur van Christians for Israël International. In deze functie spreekt hij wereldwijd in conferenties en seminars over de bijzondere plaats van Israël en het Joodse volk in Gods heilsplan voor de wereld.

Bas Gankema en Gezina van den Bos spelen inmiddels alweer een aantal jaren samen bij diverse gelegenheden. Aanvankelijk speelden ze eerst samen in de aanbiddingsband van de kerk maar later ook bij cabaretgroep Op en Top Vrouw (in 2018 op het Strandheem Festival) en als duo op bruiloften en in kerkdiensten.

Gezina is o.a. bekend van liedjescabaretgroep voor vrouwen Op en Top Vrouw en ze zingt al jaren mee in de Opwekkingsband, zowel solo als backingvocals. Tevens is ze aanbiddingsleider in haar gemeente de VEZ in Zwolle.

Bas heeft conservatorium piano lichte muziek gestudeerd in Zwolle en zijn master Jazz en Pop piano aan het conservatorium van Utrecht. Hij speelt in vele samenstellingen en is thuis in verschillende muziekstijlen. Bands en acts waarmee hij veel speelt zijn o.a. Das Sound Kollektiv, Op en Top Vrouw en Pearl Jozefzoon.

Daarnaast geeft hij pianolessen, componeert en arrangeert voor kleine bezettingen.

 Welkom Diensten zijn bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten voor alle generaties. De dienst is te volgen via het Youtube kanaal van PKN Surhuisterveen of via kerkdienstgemist.nl.

« Vorige pagina