Paasfestiviteiten Kruisweg Marum

Van Vrijdag 19 april 2019 t/m Maandag 22 april 2019

In en rondom Kruisweg Marum staat vrijdag 19 april tot en met maandag 22 april in het teken van bowlen, kermis en een fraai uitgaansprogramma voor jong en oud:

Vrijdag teenagenight, zaterdag Tabitha bekend van de track “Hij is van mij” en zondag volkszanger: Jannes……

Vrijdag 12 april start het Bowling Paastoernooi. De inschrijving is reeds gestart en alle informatie is te vinden op bowlingmarum.nl. Het toernooi duurt tot en met de spannende finale avond op vrijdag 19 april.

Vrijdagmiddag start de kermis om 14:00 uur. Net als andere jaren zijn er allerlei attracties zoals bungeejumping , autoscooter, American Trip, ‘Lucky Saloon’ en Holly Cranes. Uiteraard is er de traditionele zweefmolen, autoscooters, schiettent, spookhuis suikerspin, rups, holly cranes, American Trip, oliebollenkraam en voor de kleintjes een draaimolen. Wie zijn of haar boodschappen in Marum doet, krijgt bovendien kermis kortingsbonnen bij de deelnemende winkeliers.

Vrijdagavond is er Teenage Night een alcoholvrij feest voor tieners van 11 tot en met 15 jaar. Deze keer is het thema Roller Coaster. De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 23:30 uur.
Zaterdagavond gaat het uitgaanscentrum om 22.00 uur open. Tabitha zangeres en songwriter scoorde miljoenen streams en views met de hit ‘Is Dit Over’, een samenwerking met Ronnie Flex. In het voorjaar van 2018 kwam haar succesvolle debuut-EP ‘Gevonden In Verdwalen’ uit, waarop Tabitha samenwerkt met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Onlangs verscheen nieuwe track ‘Hij is Van Mij’, die samen met Maan, Bizzy en productietrio Kriss Kross Amsterdam tot stand is gekomen.

Op Eerste Paasdag komt Jannes! De volkszanger bij uitstek. De DJ’s die deze avond draaien zijn DJ Jan B en in de kleine zaal DM Music met DJ Martijn. De zaal gaat open vanaf 22:00 uur.

Kruisweg Marum is deelnemer van het evenement “Parels in het Westerkwartier”. Bezoekers kunnen een voorproefje krijgen van wat toeristisch Westerkwartier te bieden heeft. Tweede paasdag is kruisweg Marum start-, en onthaalpunt van wandel-, en fietsroutes in het Westerkwartier. Meer informatie is te vinden op: parelsvanhetnoorden.nl. Thema in Marum is ‘Kermis, uitgaan en lekker eten’. Kruisweg Marum is beide paasdagen vanaf 13:00 uur open. Vanaf 17:00 uur kunt u tweede paasdag deelnemen aan een paasbuffet (reserveren gewenst).

Alle info is te vinden op kruiswegmarum.nl

« Vorige pagina