Perenboomactie bij de Naturij

Zaterdag 13 maart 2021

Morgen, zaterdag 13 maart, houdt De Naturij een perenbomenactie.

Vorig jaar werden er in heel Nederland perenbomen uitgedeeld. Ook gemeente Smallingerland kreeg perenbomen maar besloot het anders te doen. De perenbomen hebben een goede plek gekregen op De Naturij. Op De Naturij zijn ze op de juiste manier geplant en verzorgd zodat de overlevingskans van de bomen veel groter is geworden. Het vroege voorjaar is de beste tijd om perenboompjes te (ver)planten.

De Naturij geeft een deel van de perenbomen uit. Particulieren kunnen perenbomen ophalen tegen een kleine vrijwillige donatie. De boompjes gaan weg in bundels van vijf (je krijgt dus vijf bomen) tegen een donatie van 15 euro. Deze donatie is vrijwillig, het mag dus, het moet niet.

Zijn vijf perenbomen teveel voor de tuin? Overleg met buren, familie en vrienden en deel samen de perenbomen.

Een donatie komt ten goede aan De Naturij, die de verzorging van de bomen op zich nam en in financieel zwaar weer zit na drie keer een lockdown. Willen mensen De Naturij extra steunen dan is een grotere donatie ook erg welkom.

Maak je tuin groener met een perenboom en steun De Naturij en het milieu!

De perenbomen kunnen zaterdag 13 maart van 10.00 tot 14.00 uur afgehaald worden. OP=OP.

Parkeren kan op de parkeerplaats van De Naturij. Uiteraard gelden de

coronaregels: Kom met één persoon, 1,5 meter afstand, houd je aan de aangegeven looproute en vergeet het mondkapje niet. Voor de donaties: zowel pinnen als gepast contant is mogelijk.

https://www.facebook.com/denaturij

« Vorige pagina