Sela geeft concert in De Flambou

Woensdag 27 maart 2019

De christelijke band Sela (bekend van o.a. het prachtige lied ‘Ik zal er zijn’) speelt in maart 2019 in diverse dorpskerken overal in het land. Het is een reeks van 12 concerten. Op woensdag 27 maart (aanvang 20.00 uur) treedt de band op in De Flambou, Groningerstraat 40 te Surhuisterveen.

De concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die door Sela zijn en worden geschreven. In eenheid, ongeacht bij welke kerk je hoort, God alle eer toezingen! Er staan liederen op het programma die in de afgelopen jaren zijn geschreven en inmiddels breed bekend zijn binnen christelijk Nederland, aangevuld met nieuwe, nog niet eerder gespeelde liederen. De bandleden begeleiden de liederen met zang en muziek met piano, gitaar, bas, drums en percussie, viool, fluiten en accordeon.

Voordat nieuwe liederen worden opgenomen, is het belangrijk om te kijken of ze geschikt zijn voor samenzang. De dorpskerkentour wordt daarvoor gebruikt. Meer informatie zie www.sela.nl of www.truetickets.nl/sela. Kaarten verkrijgbaar via www.truetickets.nl/sela.

« Vorige pagina