Tribute to the Continental Singers in Surhuisterveen

Zondag 12 september 2021

Tribute to the Continental Singers – A New Beginning. Met een serie concerten door het gehele land. Op zondag 12 september (20.00 uur) in De Flambou, Groningerstraat 40 te Surhuisterveen.

Een fenomeen – dat kun je de Continental Singers gerust noemen. Decennia lang tourden Amerikaanse en Europese ‘Continentals’ door Europa met nieuw zangtalent, overweldigende reacties en volle zalen. Veel mensen hebben warme herinneringen aan niet alleen het beleven van de muziek van de Continental Singers, maar ook aan het zelf meedoen in zo’n groep! De hernieuwde interesse in de muziek uit de jaren tachtig betekent ook interesse in de populaire gospelgroepen en hun muziek.

 Voor zowel het publiek als de ‘Continentals veteranen’ van weleer is er nu goed nieuws. Nu de maatregelen het weer toelaten start er een nieuwe ‘Tribute to the Continental Singers’: optredens op verschillende plekken in Nederland die je meenemen door de veelkleurige geschiedenis van de Continental Singers.

Het evangelie in tijdloze, creatieve muziek; gezongen door een samengesteld koor wat een onvergetelijke ervaring op doet. Dat bleek jaar in jaar uit de succesformule van de Continentals. Op het hoogtepunt werden er tijdens een jaar maar liefst 400 concerten gegeven in Europa waarvan meer dan 40 in Nederland. Tijdens de komende Tribute concerten krijgt het programma daarom een vorm die veel mensen bekend over zal komen.

 ‘A New Beginning’- letterlijk, want na meer dan 15 maanden stil gelegen te hebben staan Continentals veteranen te trappelen om weer samen te zingen en de bezoekers mee te nemen op een muzikale reis.

De concerten zullen terugvoeren naar de jaren ’80, ‘90; en ’00, de hoogtijdagen van de Continental Singers. Alle deelnemers aan dit programma hebben één of meerdere malen met de Continentals getourd en staan onder leiding van ervaren (ook oud-Continental) dirigenten. Samen brengen ze de mooiste ballads en up tempo songs hier en daar ondersteund door de karakteristieke Continental choreografie. ‘A New Beginning’ zal een feest van herkenning zijn of een enthousiaste kennismaking. De organisatie verwacht veel bezoekers die eens met de Continentals getourd hebben. De concerten zijn daarom misschien ook wel te omschrijven als een zingende reünie – zowel op als voor het podium!

Meer info en tickets via www.eventsforchrist.nl/event/a-new-beginning. Ook aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar. Zie tevens voor informatie op www.delantearne.nl.

« Vorige pagina