Welkom Dienst met LEV en Wim Hoddenbach

Zondag 20 oktober 2019

Op zondag 20 oktober 2019 wordt in De Flambou, Groningerstraat 40 te Surhuisterveen een Welkom Dienst gehouden in samenwerking met Compassion.

Tijdens deze dienst spreekt Wim Hoddenbagh over Nehemia. Hij werd geraakt door onrecht en werd samen met God een hersteller van muren. Wat is het dat jouw hart raakt?

De muziek in de dienst wordt verzorgd door de bekende band LEV. Wim Hoddenbach en Freek van der Brugge (LEV) vertellen hoe wij als Christenen jonge kinderen over de hele wereld kunnen helpen, want kinderen zijn de grootste slachtoffers van extreme armoede. Geweld en uitbuiting is vaak hun realiteit. Freek van der Brugge ging afgelopen voorjaar met Compassion op reis naar Brazilië en hij vertelt wat hij daar zag en wat het met hem deed.

De organisatie hoopt ook jou bij deze Welkom Dienst te mogen begroeten! Vanaf 9.30 uur is er koffie en thee. De dienst begint om 10.00 uur. Ook is er voor kinderen tot 4 jaar kinderoppas en wordt er voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar een nevendienst georganiseerd.

« Vorige pagina