Welkom Dienst met Rob Favier en Band

Zondag 16 februari 2020

Op zondag 16 februari is er weer een Welkom Dienst in De Flambou, Groningerstraat 40 in Surhuisterveen.

Spreker is Rob Favier, hij verzorgt met zijn band ook de muziek. Rob komt tijdens deze dienst vertellen over het thema ‘We zitten allemaal in hetzelfde schuitje’. “Als mensen lijken we meer op elkaar dan we zouden denken. Zou het niet zo zijn dat als alle voordeuren in Nederland open zouden gaan, er vooral heel veel herkenning is? Wat dat betreft, zitten we allemaal in hetzelfde schuitje. Ook christenen kunnen ziek worden en tegenslag hebben. Maar hoe reageer je nu als Jezus naar je toe komt terwijl je al of niet in het schip zit? Wat zou je daar dan mee doen?”

De Welkom Diensten zijn vernieuwende diensten van de PKN Surhuisterveen-Boelenslaan. Iedereen is welkom tijdens deze bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten. Ook als je nieuwsgierig bent, misschien (bijna) nooit meer in de kerk komt, zijn deze diensten een aanrader. Fijn als je familie, vrienden en bekenden mee neemt!

Vanaf half 10 staat de koffie klaar. We beginnen om 10.00 uur. De kinderen van 4 – 12 jaar kunnen naar hun eigen kinderkerk en oppas.

Foto: Tobias Huizing

« Vorige pagina