Welkom Dienst met thema ‘Ik zie jou’ in Surhuisterveen

Zondag 17 februari 2019

Zondag 17 februari (aanvang 10.00 uur, inloop 9.30 uur met koffie, thee, frisdrank) wordt in De Flambou, Groningerstraat 40 te Surhuisterveen een Welkom Dienst gehouden. Het thema is ‘Ik zie jou’. De spreekster is Esther Vorsterman van Oijen en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Gendro Schijff & band.

Een ieder verlangt er naar geliefd te zijn en ten diepste gezien en gekend te worden. Dat je leven er toe doet en van betekenis is. Jij maakt verschil! We kunnen leren van Jezus, Hij kijkt niet, maar Hij ziet! Hij ziet meer dan het buitenkantje en het schilletje, daar waar je vandaan komt of wat je hebt gedaan. Hij ziet jou helemaal, immers… Hij ziet goud in jou!

Tijdens de Welkom Dienst wordt uitgebreid stilgestaan bij dit belangrijke onderwerp, waarop Esther Vorsterman van Oijen in zal gaan. Zij heeft van passie voor Jezus haar werk gemaakt. Na jarenlang actief te zijn geweest binnen gemeentes op het gebied van vrouwenwerk, leiderschap en jongerenwerk is ze nu voornamelijk actief buiten de gemeente met toerusten, spreken en inspireren. Zij wil haar verhaal graag delen en meer vertellen over God om zo harten in beweging te brengen waardoor mensen in hun eigen leven en omgeving het verschil mogen maken.
Gendro Schijff is naast spreker en coach ook muzikant en zal met zijn band de muziek verzorgen. Voor kinderen tot vier jaar is er oppasdienst, voor kinderen van 4-12 jaar is er een kindernevendienst. Voor informatie zie www.welkomdiensten.nl of www.facebook.com/welkomdiensten. Weet je welkom.

« Vorige pagina