Getuigen aanrijding gezocht

Getuigen aanrijding gezocht

Marum – Op de Kruisweg in Marum is gisteren de bestuurder van een scooter aangereden door de bestuurder van een busje.

Hieronder het verhaal van de bestuurder van de scooter.

Rustig naar huis rijden voor het weekend, rijd een busje voor je waar ik misschien ietsje te dicht opzit maar niet overdreven, gaat ineens remmen, en nog een keer en nog een keer, toen ging hij stilstaan, ik had ongeveer 5 meter ruimte tussen ons toen we stilstonden. Hij keek mee aan via zijn spiegel en ineens zie ik de achteruit rij lichten aangaan en voor ik het weet zat hij bovenop me, hij stapt uit, ik flip hem compleet wat me ook wel logisch lijkt, die man zegt dat hij een beetje afremde om de afslag te maken en dat ik te dicht op hem reed en daarom tegen hem aanknalde. Ik 112 gebeld omdat ik dit opgelost wou hebben. Wou meneer de auto aan de kant zetten waarop ik reageerde dat die moest blijven staan zodat de politie kan zien dat hij achteruit reed. Politie gearriveerd verhaal verteld en schadeformulier Ingevuld.

Meneer bleef volhouden dat ik fout zat en dat ik maar een jongentje ben die niet weet wat hij doet, ik heb een pest hekel aan dit soort mensen, hij wou me doelbewust omver rijden en politie zij dat aangifte geen zin heeft. In wat voor land leven we als zelfs de politie je niet meer wilt helpen.

Nu wil ik graag weten wat jullie ervan vinden als jullie maar de foto’s kijken, ben ik op hem geklapt of reed hij achteruit.

Evt. getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844

Geplaatst op zaterdag 10 november 2018

« Vorige pagina