Huis van de maand, Hilmahuisterweg 2, 9866 TK Lutjegast Vraagprijs € 299.000

Huis van de maand, Hilmahuisterweg 2, 9866 TK Lutjegast Vraagprijs € 299.000

Deze royale nieuwe 2-onder-1 kapwoning met schuurruimte staat in het buitengebied van Lutjegast. Het biedt u prachtige vergezichten over de rondom gelegen landerijen. De levensloopbestendige woning geeft u daarnaast nog eens de mogelijkheid om het naar eigen smaak in te richten.

Tevens wordt de mogelijkheid geboden voor Duokoop. De vraagprijs voor een Duoverkoop is € 240.000,-Voor nadere informatie over deze Duokoop staan wij u graag te woord.

De indeling van de woning is als volgt: Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken gezamenlijk ca. 48 m2 groot, bijkeuken met witgoedaansluitingen, cv-opstelling en zijentree, badkamer en een slaapkamer van ca. 16 m2.

Eerste verdieping: ruime overloop met aansluitend vier slaapkamers en een badkamer.

Tweede verdieping: een middels vlizotrap te bereiken zolderruimte.

Achter het woonhuis staat de schuur van ca. 100 m2.

De woning is casco gebouwd, wel zijn de nutsvoorzieningen aanwezig en wordt de woning geleverd met een HR combiketel van Remeha. De begane grond wordt verwarmd door vloerverwarming en de verdieping met radiatoren. De vloeren zijn afgewerkt met een afwerkvloer en de wanden en plafonds zijn glad. De keukenopstelling, de badkamers en het toilet kunnen naar eigen wens worden ingericht.

Het in te richten perceel is 3.190 m2 groot en is voorzien van een grote achtertuin gelegen op het zonnige zuiden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning op deze heerlijke plek? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging, dan zien wij u aan de Hilmahuisterweg 2 in Lutjegast. Klik hier voor meer informatie over deze woning.

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst op maandag 23 december 2019

« Vorige pagina