Huis van de maand: Lutjegasterweg 28 Lutjegast Vraagprijs: € 459.000,– kk

Huis van de maand: Lutjegasterweg 28 Lutjegast Vraagprijs: € 459.000,– kk

Deze royale vrijstaande woning met zeven slaapkamers, een inpandige garage en een vrijstaande houten garage staat aan een doorgaande weg aan de rand van het dorp Grootegast. Het heeft een fraai uitzicht aan de voorzijde en is gelegen op een ruim perceel van 1.172 m².

Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1995. Het is geheel geïsoleerd. Verwarming vindt plaats door een HR combiketel van Nefit uit 2018, de begane grondvloer is deels voorzien van vloerverwarming. Het schilderwerk is van 2017.

De indeling van deze woning is als volgt:
Zijentree, hal met vide, een toilet voorzien van een hangcloset en fontein, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, lichte woonkamer met een schuifpui naar de tuin, een inloopkast en een open keuken (gezamenlijk ca. 65 m²). De keukenopstelling is onder andere voorzien van een keramische kookplaat, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie, slaapkamer ca. 16 m², bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling, inpandige berging ca. 20 m² en de inpandige garage van 53 m².

Eerste verdieping: grote overloop met veel kastruimte en aansluitend 6 slaapkamers waarvan een met balkon en een badkamer met douchehoek, ligbad, wastafelmeubel en een hangcloset.

Tweede verdieping: een zolderverdieping te bereiken middels losse trap.
Achter het woonhuis staat de houten garage van ca. 30 m².
De achtertuin is gelegen op het oosten en is ingericht met een gazon en beplanting.
De voorzijde is ook ingericht met een gazon, beplanting en het heeft een groot met groen omzoomd terras.

De ruime oprit biedt voldoende plaats om meerdere auto’s op het eigen terrein te parkeren.
Grootegast is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van (basis)scholen, sportaccommodaties, openbaar vervoer en winkelaanbod. Al deze voorzieningen liggen op korte afstand van de woning. Bovendien is Grootegast gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen in de richtingen van onder andere Groningen, Drachten en Heerenveen.

Klik hier voor meer informatie over de woning.

 

 

 

 

 

Geplaatst op woensdag 15 mei 2019

« Vorige pagina