Huis van de maand: Hilmahuisterweg 3, 9866TK Lutjegast Vraagprijs € 299.000 (vrij op naam)

Huis van de maand: Hilmahuisterweg 3, 9866TK Lutjegast Vraagprijs € 299.000 (vrij op naam)

Deze royale nieuwe 2-onder-1 kapwoning staat in het buitengebied van Lutjegast. Het biedt u prachtige vergezichten over de rondom gelegen landerijen. De levensloopbestendige woning geeft u daarnaast nog eens de mogelijkheid om het naar eigen smaak in te richten.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken gezamenlijk ca. 48 m2 groot, bijkeuken met witgoedaansluitingen, cv-opstelling en zijentree, badkamer en een slaapkamer van ca. 16 m2.

Eerste verdieping: ruime overloop met aansluitend vier slaapkamers en een badkamer.

Tweede verdieping: een middels vlizotrap te bereiken zolderruimte.
De woning is casco gebouwd, wel zijn de nutsvoorzieningen aanwezig en wordt de woning geleverd met een HR combiketel van Remeha. De begane grond wordt verwarmd door vloerverwarming en de verdieping met radiatoren. De vloeren zijn afgewerkt met een afwerkvloer en de wanden en plafonds zijn glad. De keukenopstelling, de badkamers en het toilet kunnen naar eigen wens worden ingericht.

Het in te richten perceel is 2.130 m2 groot en is voorzien van een grote achtertuin gelegen op het zonnige zuiden.

Een heerlijke plek om te wonen! Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Klik hier voor meer informatie en maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

 

 

 

 

 

Geplaatst op maandag 1 juli 2019

« Vorige pagina