Huis vd maand: Notoaristuun 20 Grootegast € 375.000 k.k.

Heeft u altijd al willen wonen in een ruim verzorgd en licht appartement, in het prachtige park Notoaristuun en in een natuurrijk gebied met volop wandel-en fietsmogelijkheden en bovendien op loopafstand van goede voorzieningen? Dan is dit absoluut uw kans!

Dit keurig onderhouden appartement combineert een mooie woonstand in een groene omgeving met een diversiteit aan voorzieningen op loopafstand.

Het appartement is gelegen in het complex ‘’De Horst’’ en is gebouwd in 2007. Het beschikt over twee slaapkamers, een ruim balkon, een parkeerplaats in de inpandige parkeergarage en een eigen berging. Het is volledig geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en wordt verwarmd door een HR combiketel van Intergas uit 2007. Het heeft dan ook een uitstekend energielabel A. De vereniging van eigenaren is zeer actief waardoor de staat van het complex uitstekend is. De maandelijkse bijdrage aan de Vve bedraagt ca. € 160,-.

De indeling van het appartement is als volgt:
Een gesloten entree met intercom, trappenhuis en lift naar de derde verdieping. Entree, hal met meterkast, het toilet met wandcloset en fontein, de heerlijk lichte woonkamer met open keuken gezamenlijk ca. 50m² groot. De nette moderne keukenopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer heeft een toegang naar het overdekte balkon, twee slaapkamers, die ook een toegang naar het balkon hebben, de bijkeuken met witgoedaansluitingen, een stortbak en de cv-opstelling, de badkamer met een grote brede inloopdouche en een wasmeubel.

Het grote balkon van 15m² met elektrisch bedienbaar zonnescherm is gelegen op het zonnige zuiden. Een heerlijke plek om in de ochtend de dag te beginnen.

Op de begane grond heeft elk appartement een eigen berging, een gezamenlijke fietsenstalling en een parkeerplek in de parkeergarage. Beide ruimten zijn direct met de lift te bereiken.

Grootegast:
Grootegast is een prachtige woonplaats in het Westerkwartier. Grootegast kent alle voorzieningen, die bij dit appartement vrijwel allemaal op korte loopafstand gelegen zijn. Zo kent Grootegast zaken als vele winkels, (basis)scholen, horeca, huisartsenpraktijk met apotheek, tandartsen, fysio, het park Notaristuun en sportaccommodaties. De ‘Notoaristuun’, het ‘Kolonelsbos’ en de aangrenzende natuurgebieden geven u volop mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen in deze prachtige gebieden.

Grootegast ligt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe, waardoor de snelweg
(A7) op korte afstand gelegen is. Ook binnendoor is bijvoorbeeld Groningen snel te bereiken, ideaal om eventuele files te omzeilen!

Kortom; deze zeer comfortabele gelijkvloerse woning gelegen op loopafstand van vele voorzieningen en diverse recreatiemogelijkheden geeft u de mogelijkheid voor optimaal woonplezier.

Maakt u een afspraak voor een bezichtiging? Onze flexibele makelaars heten u alvast van harte welkom. Tot ziens aan de Notoaristuun 20 te Grootegast!

Klik hier voor meer informatie.