Mannen van Kammen bieden zich aan als Washbutlers

Mannen van Kammen bieden zich aan als Washbutlers

Onder de naam Washbutlers starten de Mannen van Kammen een nieuw schoonmaakconcept.

‘Binnenste Buiten SCHOON, Gehaald en Gebracht’ is het motto waaronder autobezitters de Washbutlers kunnen boeken. De Washbutler komt de auto van de afgesproken plaats halen, reinigt deze van binnen én buiten en brengt de auto daarna, stralend schoon en fris, terug naar de klant. “We merken dat onze klant steeds minder tijd en gelegenheid heeft om de auto schoon te maken. Met deze nieuwe service ontzorgen we de klant, zodat deze tijd over houdt voor leuke dingen,” vertelt Cor van Kammen. “Het plan is ontstaan doordat er bij onze CarWash vaak de vraag komt of wij de auto ook van binnen schoon maken”, vult broer Alex aan. Onlangs hebben de broers een bedrijfspand aan de Poortweg gekocht op een steenworp afstand van het tankstation en carwash in Marum. Cor: “Een ideale plek om het interieur van de auto te kunnen reinigen, we zijn hier erg blij mee.” In het pand is alle apparatuur aanwezig om het interieur van de auto grondig te kunnen reinigen. Zo is er een speciale diepstoomreiniger aangeschaft waar het gehele interieur mee kan worden gereinigd. “Met dit stoomapparaat kunnen verbluffende resultaten worden behaald, en dat met nagenoeg geen reinigingsmiddelen” vertelt een enthousiaste Alex.

In vertrouwde handen
Op de vraag of men het vertrouwt de auto mee te geven aan een ‘vreemde’, kan Cor de klant geruststellen: “We hebben allebei meer dan 25 jaar rijervaring en hebben door de werkzaamheden bij onze CarWash ruime ervaring met auto’s van welk type en klasse dan ook.” Alex: “Voor wie de auto liever zelf wil brengen hebben we een speciale ‘Butler Bike’ klaar staan.” Naast het reinigen van het interieur en exterieur hebben de Mannen van Kammen nog een specialiteit in huis; polijsten en lakverzegeling. De lak van de auto heeft het zwaar te verduren: lichte krasjes, doffe plekken en ‘handjes’ komen op iedere auto voor. Door de lak machinaal te polijsten en daarna weer van een lakverzegeling te voorzien, komt de auto er weer als nieuw uit te zien, “als kwam hij net uit de showroom,” vertellen de broers.

24/7 reserveren
Om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken kan 24/7 online een afspraak worden gemaakt. “De consument wil een afspraak maken op een tijdstip dat het hen uitkomt, of dit nu ’s avonds op de bank is of ’s ochtend op de WC,” lacht Cor. Via een geautomatiseerd boekingssysteem kan de klant zelf kiezen welk tijdstip en dag het best uitkomt. Er kan gereserveerd worden op www.washbutlers.nl waar ook nog meer informatie te vinden is. Voor mensen die liever telefonisch reserveren kan er gebeld worden met 0594 534 005.

Geplaatst op woensdag 13 februari 2019

« Vorige pagina