Officiele MTB route Marum een feit!

Officiele MTB route Marum een feit!

Op de parkeerplaats achter de Heerlijkheid in Marum de opening geweest van een nu officieel erkende mountainbike route in Marum en de omgeving. Ondanks de verwachtte regen is het droog gebleven tijdens de ceremonie.

De route, die al een aantal jaar bestaat evenals de vereniging welke sinds 2013 actief is en steeds verder is uitgebreid is de route nu officieel gekeurd en erkend waardoor het nu een officiele mountainbike route betreft. Wel moest de voorzitter van de vereniging stil staan bij een ongeval met dodelijke afloop die twee weken geleden op de route heeft plaatsgevonden.

De opening werd door Eddie, Johan & Jack, de mannen van het eerste uur gepresenteerd. Wethouders Hans de Graaf, Harry Stomphorst & Arnold Blom hebben het parcour officieel geopend. Nog voor de opening was er koffie met gebak wat werd vervolgd door een borrel na de tijd. Aankomende zondag word er een tourtocht over de route georganiseerd en men verwacht dat het een drukke dag gaat worden met meer dan 500 deelnemers.

Geplaatst op zaterdag 21 mei 2022

« Vorige pagina