Politie krijgt 180 tips na overval op pizzeria Marum

Politie krijgt 180 tips na overval op pizzeria Marum

Tekst RTV Noord – De politie heeft inmiddels ongeveer 180 tips binnen gekregen over de overval op een pizzeria in Marum, eind oktober. Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak. Woensdagochtend waren er 27 tips binnen; dat aantal is inmiddels dus meer dan het zesvoudige.

‘Dat stukje ben ik kwijt’
De eigenaar werd tijdens de overval buiten westen geslagen. Op camerabeelden is te zien dat de twee daders direct na binnenkomst op hem in beginnen te slaan. ‘Dat stukje ben ik kwijt’, zegt het slachtoffer daarover. ‘Ik heb het wel gezien op beelden, anderen hebben het mij verteld, maar dat stukje mis ik.’

Kassa meegenomen
De eigenaar van de pizzeria bleef gewond achter; de overvallers gingen er met de kassa en inhoud vandoor.

Geplaatst op donderdag 6 december 2018

« Vorige pagina