Politie Westerkwartier zoekt getuigen

Politie Westerkwartier zoekt getuigen

Op donderdag 27 februari 2020 heeft er omstreeks 14:50 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een jonge vrouw op de fiets. Deze aanrijding vond plaats op de rotonde Auwemalaan/Oldebertweg (aan de kant van de Dierenartsenpraktijk).

De jonge vrouw fietste op het fietspad achter een andere vrouw, welke voorrang verleend kreeg van een bestuurder van een donkergrijze, kleine auto. De jonge vrouw dacht aan de armgebaren van de bestuurder te zien, dat hij haar ook voorrang verleende, waarna zij begon te fietsen. Echter begon de auto ook te rijden, waardoor zij met elkaar in botsing kwamen.

De jonge vrouw kwam ten val en hierbij is onder andere haar fiets beschadigd. Ze werd geholpen door een onbekende man, die ze erg dankbaar is. Graag zouden wij in contact willen komen met deze man. Daarnaast zouden wij uiteraard ook graag in contact willen komen met de betreffende bestuurder, die na de botsing is doorgereden.

Het opgegeven signalement van de bestuurder luidt als volgt:
– Man met wit/grijs kort haar. Aan de zijkanten was het haar korter dan bovenop zijn hoofd;
– Rimpels in het gezicht;
– Ongeveer 70 tot 80 jaar oud;
– Waarschijnlijk geen snor, baard en bril;
– Hij reed in een donkergrijze kleine auto, mogelijk een Citroen C1 of qua model daarop gelijkend.
– Wanneer de auto schade heeft, zit dit aan de rechter (voor)kant.

Mochten er nog andere getuigen zijn, dan zouden wij ook graag met deze in contact willen komen. Dit kan via nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Politie Westerkwartier

Geplaatst op vrijdag 28 februari 2020

« Vorige pagina