Thuiskapster uit Marum is blij dat ze weer aan de slag kan

Thuiskapster uit Marum is blij dat ze weer aan de slag kan

Chantal Kooistra is mijn naam en knippen is wat ik doe. Mijn knipvaardigheden overtreffen uw verwachtingen. Maar bij de knipvaardigheden blijft het uiteraard niet.  Uw haar kleuren? Permanenten? Opsteken? Vlechten? Het haar van uw kinderen voorzien van een leuk kleurtje, stoere figuren in het haar geschoren, het kan allemaal.

Maar het belangrijkst is natuurlijk de kwaliteit waarmee ik de werkzaamheden uitvoer. Door de 14 jaren ervaring die ik in het kappersvak heb opgedaan kan ik zeggen dat ik een geroutineerd kapster ben. Dit vertaalt zich in uitermate tevreden en terugkerende klanten.

Deze werkzaamheden verricht ik niet vanuit een salon. Nee, ik kom bij u aan huis. Gemak dient de mens, nietwaar? In uw eigen vertrouwde omgeving voorzie ik u van een kapsel zoals u dat wenst. Ik ben daarvoor van alle (mobiele) gemakken voorzien zodat het u aan service niet zal ontbreken.

Wat mij goed maakt in wat ik doe en ondanks dat toch betaalbaar ben?

Als geen ander luister ik naar uw wensen, denk ik in oplossingen in plaats van problemen en geef ik u desgewenst een passend advies waarbij ik eerlijkheid erg belangrijk vind.

Doordat ik niet de kosten van een salon heb kan ik de prijzen van de behandelingen ten opzichte van kapsalons lager houden.

Daarnaast biedt het thuisknippen voordelen. U hoeft er de deur niet voor uit. Na een dag werken kunt u gewoon lekker naar huis gaan. Er hoeft geen verlof voor worden opgenomen omdat afspraken zowel overdag als ’s avonds kunnen worden gemaakt. Voor jonge kinderen werkt het vaak geruststellend om thuis te worden geknipt, dus geen stress situaties in een salon en zo kan ik nog even doorgaan.

Overtuigd?
Bel voor een afspraak naar 06-51699262 of kijk op www.chantalshaarstyle.nl.
Ik zie u graag bij u thuis.

Hartelijke groet,

Chantal.

Geplaatst op woensdag 24 februari 2021

« Vorige pagina