Uitreiking diploma’s op receptie Marumer brandweer

Niebert – Vrijdagavond 18 februari jl vond de nieuwjaarsreceptie van de brandweer uit Marum plaats in restaurant de Klaver in Niebert.

De avond begon met een tweetal korte toespraken van onze loco-burgemeester Marjan Sijperda en brandweercommandant Richard Werkman, waarin de ploeg bedankt werd voor hun inzet en toewijding. Ook de partners werden niet vergeten en bedankt voor hun steun, om vervolgens door te gaan met de feestelijke uitreiking van 2 manschap- diploma’s voor Walter Timmermans en Alex Pos voor het met succes afronden van de opleiding. Van harte gefeliciteerd! Ook leerwerkbegeleiders Allard van Duinen en Rotger Mollema werden in het zonnetje gezet en ontvingen een prachtig boeket.

Korpschef Pieter Radema en Jos Ruigrok maakte niet lang geleden samen de 70 jaar vol door ieder al 35 jaar lang als brandweerman, bevelvoerder en chauffeur te dienen bij de brandweer in Marum.

Hun verdiensten en ervaring zijn van onschatbare waarde voor het korps en daarvoor ontvingen zij een medaille en oorkonde van de loco-burgemeester.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met de uitreiking van de dikke duim aan Dirk Werkman voor zijn grote kennis aangaande het prachtige vak van de brandweer en het plezier waarmee hij dit ruimhartig met het korps deelt.

Daarna bleef het nog (heel) lang een gezellige bedoening in de Klaver.