Voertuig defensie bijna te water bij Grijpskerk

Voertuig defensie bijna te water bij Grijpskerk

Grijpskerk – Het scheelde een boom. Als die er niet was geweest was de schade én mogelijk menselijk leed niet te overzien geweest. Een chauffeur van Defensie wist net te voorkomen dat zijn truck met oplegger én pantserwielvoertuig het Poeldiep in reed. Een en ander gebeurde donderdagmiddag op de Poelweg.

Een aantal vrachtwagens met opleggers vervoerden materieel richting Marnewaard. Tussen Gaarkeuken en de spoorwegovergang ging het bij één combinatie mis. De bestuurder kwam met het gebeuren in de berm en wist ternauwernood de combinatie weer op de weg te krijgen. Vermoedelijk met dank aan een boom die nét genoeg was om de situatie onder controle te krijgen.

De chauffeur kwam gelukkig met de schrik vrij. De oplegger moet op een andere manier vervoerd worden. De kus met de boom leidde ertoe dat een hydraulisch systeem defect raakte. Daardoor is het niet veilig om zelf door te rijden. De politie maakte een registratie van het ongeval. Het verkeer ter plaatse werd door de aanwezige defensiemedewerkers begeleid.

Foto's en tekst: InGrijpskerk.nl

Geplaatst op donderdag 13 januari 2022

« Vorige pagina