Wilpster automobilist met drugs op betrokken bij ongeval

Wilpster automobilist met drugs op betrokken bij ongeval

Siegerswoude – Een 33-jarige automobilist uit De Wilp is zaterdag aan het begin van de avond aangehouden bij een ongeval op de Binnenwei (N917) bij Siegerswoude. Bij een test van de politie kwam naar voren dat de man onder invloed van drugs was.

Omstreeks 18:20 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Binnenwei. Een 63-jarige automobiliste uit De Wilp wilde linksaf een perceel oprijden. De man uit De Wilp reed haar tegemoet en kwam daar in botsing met de vrouw.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, wel werden de vrouw en de man gecontroleerd in een ter plaatse gekomen ambulance. De politie heeft de auto doorzocht van de aangehouden man. De man is door de politie meegenomen naar het politiebureau omdat hij onder invloed was van drugs. Er is daarna een bloedproef bij de man afgenomen.

Beide voertuigen liepen schade op door de botsing en zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Het onderzoek van de Verkeersongevallenanalyse van de politie naar de precieze toedracht loopt nog.

Foto's: Romke Notenbomer/112marum.nl

Geplaatst op zondag 8 maart 2020

« Vorige pagina