Zwaar beschadigd van Peize naar Marum (update)

Zwaar beschadigd van Peize naar Marum (update)

Marum/Peize – Woensdagavond is een automobilist na een ongeval op de N386 bij Peize met een zwaar beschadigde auto door gereden. Tegen half acht zag een getuige diverse auto onderdelen op het wegdek langs en op de middengeleider bij de rotonde met de Achteromweg en Hornweg liggen. De getuige heeft de grootste stukken aan de kant gelegd en de politie geïnformeerd. Gezien de schade, het richtingsbord met de witte pijl is aan het begin van de middengeleider afgebroken en op de rotonde beland en de totale bumper een koplamp lagen in delen over zo’n twintig meter verspreid, zou je een auto bij het incident verwachten, dit was echter niet het geval.

Voor de politie was het een kleine moeite om vast te stellen wie de eigenaar van de auto was want ook de kentekenplaat was achter gebleven. In verband met het onderzoek kon de politie niet meer melden. In de loop van de avond werd bekend dat de zwaar beschadigde auto in de omgeving van Marum was aangetroffen.

De politie laat op donderdag weten dat op de Scheiding (N358) bij Marum een zwaar beschadigde auto is aangetroffen. Na onderzoek bleek dit om de auto te gaan die de aanrijding bij de rotonde had gehad. Een 62-jarige man uit Twijzelerheide werd, als verdachte van de aanrijding, aangehouden. Hij was mogelijk onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De auto is later afgesleept door bergingsbedrijf Collewijn.

Foto's: Romke Notenbomer/112marum.nl & ditispeize.nl

Geplaatst op woensdag 16 januari 2019

« Vorige pagina