Zwaargewonde bij steekincident aan Carelsveld (update)

Zwaargewonde bij steekincident aan Carelsveld (update)

Leek – Aan het Carelsveld heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een steekincident plaatsgevonden waarbij een persoon zwaar gewond is geraakt.

Rond kwart over twaalf werden de hulpdiensten opgeroepen voor een steekpartij. Ook het mobiel medisch team kwam ter plaatse met een arts. Aan het Carelsveld werd het slachtoffer aangetroffen bij een woning. Het slachtoffer is na behandeling met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Niet veel verder werd aan de Hulstlaan een plaats delict gemaakt en onderzoek gedaan met onder andere een politiehond. Hier werd ook een steekwapen aangetroffen. De politie wist één verdachte aan te houden deze is op het bureau ingesloten voor verhoor. Wat er zich precies heeft afgespeeld heeft de politie in onderzoek.

Tekst: RTV Noord – Bij een steekincident aan het Carelsveld in Leek is vannacht een 37-jarige man uit Grootegast gewond geraakt. Niet veel later maakte de politie bekend een verdachte te hebben aangehouden. Het gaat om een 51-jarige man uit Leek.

De steekpartij vond even na middernacht plaats. De gewonde man werd door de hulpdiensten ter plekke geholpen, en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Toedracht onduidelijk

De toedracht van het steekincident is nog onduidelijk. ‘Wij doen onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld en zijn ter plaatse bezig met sporenonderzoek’, aldus de politie.

Foto's: de Vries media & Jelte Haumersen

Geplaatst op woensdag 23 september 2020

« Vorige pagina