Auto’s botsen (opnieuw) op A7 (video)

Auto’s botsen (opnieuw) op A7 (video)

Marum – Op de A7 bij Marum  zijn vanmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen.

Een van de betrokken auto’s, niet op de foto zichtbaar, maakte een onverwachte beweging naar de rechter rijbaan. Hierdoor moest een automobilist vlak voor een andere auto en een vrachtwagen langs. Hierdoor kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing. De Volvo kwam hierbij half op de Toyota tot stilstand. Het linker voorwiel van de Volvo boorde zich door de achterruit van de Toyota. De betrokken automobilisten zijn onderzocht door ambulancepersoneel, voor zover bekend hoefde niemand naar een ziekenhuis.

In de kijkersfile op de andere rijbaan, kwamen ook een aantal auto’s met elkaar in botsing. Hier werden ook de betrokken automobilisten onderzocht. Ook hier hoefde naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

Bij de aanrijding raakten de auto’s zwaar beschadigd, en moest bergingsbedrijf Collewijn al zijn materiaal inzetten om de auto’s te bergen.

Door de ongevallen stond er zowel in de richting van Groningen als in de richting van Friesland een file van enkele kilometers met een half uur vertraging tot gevolg.

Foto's: Romke Notenbomer/112marum.nl Video: Sem Venema

Geplaatst op woensdag 30 oktober 2019

« Vorige pagina