Auto’s botsen op Provincialeweg

Auto’s botsen op Provincialeweg

Twee personenauto’s zijn donderdagochtend met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Openderweg met de Provincialeweg in Opende.

Een automobilist in een Audi kwam vanaf de Openderweg en kreeg geen voorrang van een bestuurder in een Land Rover waardoor beide voertuigen met elkaar in botsing kwamen. De Land Rover kwam na de botsing op een verdeelkast van Ziggo in een heg tot stilstand.

Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen te controleren op eventueel opgelopen verwondingen. Niemand raakte dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was.

Twee monteurs van Ziggo zijn ter plaatse gekomen om de kapotgereden kast te repareren. Volgens de monteurs gaat het om een zogeheten wijkverdeler waarop 12 woningen zijn aangesloten. Deze 12 woningen zitten op dit moment zonder TV, internet en telefoonverbinding. De monteurs verwachten de storing in de loop van de middag definitief te hebben opgelost. Tot die tijd kunnen omwonenden nog problemen met hun verbinding ondervinden.

De beschadigde auto’s zijn afgesleept door bergingsbedrijf Collewijn.

Foto’s: De Vries Media & Appie Mellema/112marum.nl

Geplaatst op donderdag 12 december 2019

« Vorige pagina