Carbidclub Rood-Zwart zet Nuis in Vuur en Vlam op Oudejaarsdag

*Nuis, 12 december 2023* – De laatste dag van het jaar belooft in Nuis een ware knaller te worden, en wel dankzij de enthousiaste leden van Carbidclub Rood-Zwart. Op 31 december 2023 nodigen zij iedereen uit voor een spetterend evenement met carbidschieten, muziek en gezelligheid. 

Vanaf 11:00 uur zal het terrein tegenover Wegrestaurant in de Klaver het epicentrum zijn van deze ouderwets gezellige viering. Carbidclub Rood-Zwart, bestaande uit bijna 60 leden, staat klaar om het publiek te trakteren op een onvergetelijke dag vol traditie en vertier. 

Het carbidschieten, dat als vanouds een spectaculaire show belooft, vormt de hoofdattractie van de dag. De nieuwe leden van Carbidclub Rood-Zwart zullen zich hierbij van hun beste kant laten zien en bewijzen dat ze klaar zijn om deel uit te maken van deze hechte gemeenschap. 

Maar het feest gaat verder dan alleen de knallen. Martin Piest, de bevlogen muzikale leider van deze dag, heeft een indrukwekkende line-up van artiesten op het programma staan om het publiek te vermaken. Duo Foxwild zal met hun harmonieuze klanken voor een muzikale start zorgen, gevolgd door de Zingende Klussenman Tiemen Kiesbrink die met zijn unieke talenten het publiek zal betoveren. 

Jordy Renkema, Christian Renkema, Daniel Metz, Mark Doldersum, de look-a-like van Andre Hazes, Douwe Kamminga en RenĂ© Becker zullen op het podium schitteren en een breed scala aan muziekgenres ten gehore brengen. Het belooft een feest te worden waar voor ieder wat wils is. 

De organisatoren benadrukken dat veiligheid voorop staat, en er zijn maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het evenement ordelijk en vreugdevol verloopt. Carbidclub Rood-Zwart roept alle inwoners van Nuis en omgeving op om samen het oude jaar in stijl af te sluiten en het nieuwe jaar vol energie te verwelkomen. 

Voor bezoekers die zich afvragen waar ze hun auto kunnen parkeren, is er geen reden tot zorgen. Het nabijgelegen Wegrestaurant in de Klaver biedt voldoende parkeergelegenheid, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van het evenement. 

Carbidclub Rood-Zwart nodigt iedereen uit om samen het oude jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden op een manier die alleen deze traditionele viering kan bieden. Kom langs, geniet van de knallen, de muziek en de gezelligheid – het wordt een dag om te onthouden!