Huis van de maand: De Houtwal 11 Opende

Ontdek uw droomhuis: Unieke, luxe vrijstaande woning op een perfecte locatie!

Gelegen in een ruime, rustige woonwijk, vindt u deze prachtige vrijstaande woning met een modern design en royale afmetingen. Geniet van het ultieme woongenot met riante leefruimtes op zowel de begane grond als de eerste etage. De schitterende, zonnige achtertuin op het zuiden is voorzien van zonneterrassen, een zwembad, een tuinberging, sfeervolle vijverpartij en een heerlijke tuinkamer. Er is zelfs een praktische (wijn)kelder aanwezig. Uw energierekening zal aangenaam laag zijn dankzij de 34 PV-panelen en het gunstige energielabel A.

Dit pareltje is gesitueerd op een perceel van maar liefst 621m². Bij de bouw van deze woning is er veel aandacht besteed aan architectuur, royale maatvoering, veel lichtinval en brede zichtlijnen op de tuin, evenals de keuze voor hoogwaardige bouwmaterialen.

De woning wordt verwarmd door radiatoren en een sfeervolle houthaard in de woonkamer, de Remeha Calenta c.v. combiketel is van 2013. De woning is volledig geïsoleerd volgens de normen van het bouwjaar, met grotendeels HR++ beglazing. Op het dak vindt u 34 PV-panelen van 310 WP, deze zijn geplaatst in 2020.

De aangebouwde stenen garage is voorzien van dak- en vloerisolatie, een elektrisch bedienbare garagedeur en een loopdeur naar de achtertuin. Hier bevindt zich tevens een oplaadpunt voor een elektrische auto. Aan de voorzijde van de garage is een brede oprit met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Lees verder op de woningpagina van De Flexibele Makelaar.