Over de vernieuwde website

Door technische complicaties heeft het even geduurd, maar vanaf vandaag is het dan zover: de nieuwe versie van 112Marum.nl is online!

We hebben de website geschikt gemaakt voor alle schermformaten, inclusief uw smartphone. Ook is de techniek opgefrist zodat we u weer vele jaren van lokaal nieuws kunnen voorzien.

Voor gebruik op uw mobiel kunt u vanaf nu de website gebruiken. De mobiele apps zullen blijven bestaan, maar worden niet langer onderhouden en kunnen in de toekomst komen te vervallen. U kunt de website op uw beginscherm plaatsen voor snelle toegang, net als een app.

Het nieuwe 112Marum is wederom verzorgd door onze technisch sponsor Geert van der Heide Webdesign, met hosting door ToBeOnline.

Het bekijken van de foto’s bij artikelen

Foto’s bij berichten zijn vanaf nu geplaatst in een galerij, waarbij elk beeld kan worden uitvergroot door te klikken op het voorbeeld. Dan navigeert u naar andere foto’s met de zichtbare pijlen, of op de mobiel door naar links of rechts te swipen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Mochten er problemen of onduidelijkheden zijn rondom de nieuwe site dan staan we u graag te woord. Laat uw reactie bij voorkeur via e-mail achter: info@112marum.nl.