Samen voor een veilige buurt

E-mailservice Burgernet beëindigd
Deze e-mailservice wordt per 11 maart 2024 beëindigd. U ontvangt van Burgernet een e-mail als er bijvoorbeeld een inbraak in uw straat heeft plaatsgevonden waarbij de politie op zoek is naar getuigen. Op uw e-mailadres ontvangt u ook preventieberichten van gemeenten of nieuwsbrieven over Burgernet.

Wat verandert er voor u?
Omdat Burgernet volledig anoniem wil werken, is deze optie van het digitale buurtonderzoek vanaf 11 maart verwerkt in de Burgernetapp als een actiebericht. Ook preventieberichten en nieuwsbrieven worden niet meer verstuurd via Burgernet. Wij vernietigen daarom uw e-mailgegevens en eventuele andere persoonlijke gegevens.

Wilt u onderzoeksberichten blijven ontvangen?

Heeft u de Burgernetapp al?

Dan hoeft u niets te doen. Het actiebericht ‘Onderzoek in de Wijk’ wordt automatisch in de app getoond als daar sprake van is, bijvoorbeeld na een inbraak in uw straat. 

Heeft u nog niet de Burgernetapp?

Dan kunt u deze eenvoudig downloaden in uw Google Playstore / App Store. De Burgernetapp van de politie is gratis en eenvoudig in gebruik.

Wij willen u bedanken voor uw deelname aan Burgernet via de e-mailservice. Tot slot hopen wij dat u verbonden wilt blijven aan Burgernet via de app.